33 Reacties

jack
10 april 2012
1
wij zijn zeer tevreden over het voer wij gebruiken het nou 1 jaar en onze bevinding is veel minder afval dan voorheen en het water is mooi helder wij gebruiken nagasaki-basis voorheen gebruikte we yamato groetjes jack van dijk uit roosendaal
Elvira
10 april 2012
2
Wij gebruiken de Health Boost inmiddels ook ruim een jaar en hebben ondervonden dat het zeer goed verteert en weinig belasting aan het water veroorzaakt. Ook verkleuring van het water hebben we niet meer gehad. Een vriendin van ons heeft dit seizoen ook de waterbacteriën gebruikt en heeft een sprankelend heldere vijver met heel goed water. Wij zijn in ieder geval super tevreden!
Arjan
11 april 2012
3
Hier ook een tevreden gebruiker van de weatgerm en Health korrels. De energie brokjes zijn ook erg in trek bij mijn geschubde vrienden. Ook de betaling en het verzenden is altijd correct gegaan! Mvgr Arjan Wolters uit Harreveld
eric
13 april 2012
4
ook wij zijn zeer tevreden wij voeren nu voor het 2,e jaar healt boost ons water is mooi helder en veel minder afval in onze zeef op een of andere manier verteerd dit voer veel beter voorheen gebruikte we probites mvgr familie zaagers uit zeist
Henrie
13 april 2012
5
heel erg tevreden, vooral rupsen garnalen en gammarussen goed en goedkoop en super snelle levering gewoon klasse, ben nu ook korrels uit proberen groeten uit drenthe
jolanda
14 april 2012
6
hallo ook wij voeren nu voor het 2,e jaar health boost en natuurvoer wij zijn zeer tevreden voorheen gebruikte wij ook yamato maar met de health boost hebben wij veel minde afval in het filter en geen vetlaag op het water dus wij zijn zeer tevreden over het voer groetjes jolanda uit kruisland
familie van der boom
21 april 2012
7
ook wij zijn zeer tevreden wij gaan ook het 2,e seizoen in met de health boost onze koi,s vinden het lekker en net wat de rest zegt veel minder afval en mooi helder water groetjes uit waspik
geert
27 april 2012
8
ook wij hebben weer besteld via de shop prima voer en snelle levering wat wil je nog meer
niels
28 april 2012
9
hoi, ook ik heb een emmer geprobeerd en ben zeer te vreden, minder vuil en een goede prijs kwaliteits verhouding en een snelle levering. ik ga zeker dit voer gebruiken. mvg Niels Godschalk
hendrik
11 mei 2012
10
helemaal top werkt dat online bestellen de andere dag al in huis wie hebben 20 kilo healthboost besteld groetjes hendrik
hans
29 mei 2012
11
ook wij hebben weer een zak besteld super tevreden zijn wij er over
alex
07 juni 2012
12
wij gaan nu 2,e jaar in met dit voer helemaal super we hebben ook maar gelijk rupsen en gammarus besteld groetjes alex uit breda
gertjan
24 juni 2012
13
ook wij zijn zeer tevreden wij hebben weer 16 liter growth besteld groetjes gertjan uit lepelstraat
familie van gastel
22 juli 2012
14
wij voeren de basis prima voer en hun natuurvoer is ook prima levering is snel dus helemaal top groetjes familie van gastel etten-leur
patrick
03 augustus 2012
15
prima voer het is altijd zoeken hier in roosendaal naar goed voer tuincentrum heeft wel voer maar daar werd me water erg vies van toen kwam ik dit tegen op internet eerst een kleine emmer getest zeer tevreden dus nu een zak van 20 kilo besteld .
Richard
21 augustus 2012
16
Ik heb dit jaar de health boost geprobeerd als mijn basisvoer en dit is goed bevallen. Geen olieachtige zaken op het water, geen verklering van het water geconstateerd en verontreiniging van het filter valt heel erg mee. Volgend jaar ga ik ook de grower en spirulina aanschaffen om te combineren met de health boost. Maar zover erg tevreden
Edwin
14 september 2012
17
Voer is goed van kwalitiet en het smaak ze goed vooral de meelwormen. Ben zeer tevreden
peter&miranda
25 november 2012
18
wij hebben emmer wheatgerm besteld wij gebruiken nu bijna 2 jaar de healthboost maar het word nu kouder daarom even emmer wheatgerm zeer tevreden zijn wij over het voer groetjes fam dirksen uit eindhoven
nick&karin
29 maart 2013
19
zo wij ook even een zak all season besteld en een zak growth vorig jaar hebben wij emmers besteld om te testen en het is super ontvangen bij onze vissen groeien goed mooie kleuren weinig afval in het filter wat wil je nog meer groetjes uit steenbergen fam geerts
marcel
09 april 2013
20
ook wij hebben weer een zak health boost besteld en 10 liter rupsen groetjes marcel
jasper
10 april 2013
21
ook wij een emmer all season besteld voor ons de eerste keer op advies van vrienden van ons die voeren ook nagasaki en zijn er heel tevreden over
wesley
06 mei 2013
22
goed voer
dennis&kim
14 mei 2013
23
wij ook even een zak growth besteld was super snel afgeleverd nu nog de zon en voeren maar
Evert
15 mei 2013
24
Weer Health boost en growth voeren dit jaar. Al twee jaar goede ervaring mee. Weinig vervuiling en Koi groeien mooi.
Mike en Jolanda
15 mei 2013
25
Vorige week maandag voor de eerste keer bestelt, dinsdag al in huis ( zeer goede service ). De vissen moesten eerst wat wennen maar ze eten er ontzettend goed van! Groetjes van twee zeer tevreden mensen uit Breda!
leen
23 mei 2013
26
ook wij weer bestelt voor het 2,e jaar zeer goede ervaring met nagasaki voer eten het goed groeien goed en geeft nog weinig vuil ook wat wil je nog meer groetjes uit vlijmen
jasper
31 mei 2013
27
zo even een zak growth bestelt het voer bevalt ons goed we gaan het 2,e jaar in met dit voer
geert
16 juni 2013
28
ook wij weer besteld super tevreden zijn wij over het voer
rene&karin
28 juli 2013
29
ook wij weer besteld voor de 2,e keer dit jaar een zak growth wij voeren het nu 2 jaar zeer tevreden over weinig vuil in het water en filter levering is snel helemaal top
mike weysters
06 januari 2014
30
goed voer en mijn vissen houden er van
Jolanda en Mike
10 mei 2014
31
Voor de tweede maal all season besteld. Beetje jammer dat je geen grote emmers erbij kan bestellen, misschien dat dit een optie is voor de volgende keer. Voer is uitstekend!
Arjen ( Koiveiling )
12 april 2015
32
healtboost , zeer goed voor heb deze nu 4 weken gebruikt , koi's eten het graag , kleuren en body worden nu net na de winter weer mooi en strak , je ziet de koi gezond zijn , een enkele had een wondje opgelopen tijdens de winter , na alles weer gezond en wond vrij , SUPER VOER , dat wordt weer bij bestellen
geert
28 juni 2015
33
zo weer een nieuwe zak voer besteld na een jaar probites toch weer naar nagasaki verteerd beter en minder vuil is onze ervaring groetjes geert

Reageer

Annuleren