Geen producten (0)

Nagasakifishfood wint de Supreme Champion B op de Holland Koi Show 2020!

 

 

 

 

hier vind uw alle nieuws over ons 

groeiproject hirasawa chagoi,s 


Oosterhout Koi heeft als kleine ondernemer in de koibranche tot op heden voornamelijk aantrekkingskracht op hobbyisten die sfeer en beleving in de koihobby voorop hebben staan. Dat bevalt mij prima. Het geeft energie om enerzijds serieus inhoudelijk én anderzijds met veel lachen, grappen en grollen plezier aan de hobby te beleven…..dat was nu juist de bedoeling toen ik Oosterhout Koi het levenslicht liet zien.
Één van die hobbyisten die er ook zo in staat is Chris. Chris is een hobbyist die al heel wat jaartjes bezig is. Al jaren heeft hij een bestand dat stabiel is en hem de vreugde geeft die hij zoekt in de hobby. Een koi kopen is dus al weer 5 jaren terug voor Chris. Op de achtergrond volgde hij al een tijdje de groeiprojecten die ik heb georganiseerd. Toen de kans van een Hirasawa chagoi voorbij kwam greep Chris zijn kans en meldde zich aan.
Na wat op en neer mailen kwamen we tot een conclusie dat Chris en ik elkaar kenden. Hij was ooit initiatiefnemer van het inmiddels ter ziele zijnde ‘hobbyistenkoiforum’. Een plaats waar ik mijn eerste online koi-informatie vergaarde. Chris heeft niet stilgezeten en blijkt inmiddels zijn eigen voerlijn ontwikkeld te hebben. Kleinschalig en behapbaar voor Chris maar…..oh zo serieus. Ik citeer wat algemene info van zijn website www.nagasakifishfood.nl 
Ons voer is ontwikkeld door Japanse experts met ruim 100 jaar ervaring, dus wij garanderen hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast ontwikkelen wij, samen met onze kwekers, verschillende soorten voeders en korrelgrootte. Dit past dan weer het beste bij hun behoefte en blijven we de concurrentie voor. Ons voer is een uitgebalanceerd voer, dat door de jaren heen geperfectioneerd is door onze leverancier, die meerdere vestigingen heeft en zeer actief is in de VS, Azie en Australië. Hierdoor heeft u weinig vervuiling in het filter, geen verkleuring van het water en optimale gezondheid van de Koi. Maar er zijn meer voordelen, kiest u bijvoorbeeld voor het kleurvoer dan krijgt u o.a echte Spirulina en geen kleurvervangers zoals in sommige voeren. Bovendien zitten er geen conserveringsmiddelen in al onze soorten voer en zijn alle ingrediënten vers, zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen.
Een stukje tekst dat veel belooft en verwachtingen wekt als je het mij vraagt. En nu komt het; Chris is dermate overtuigd van zijn product dat hij ál het voer voor het groeiproject PLUS een emmer van 6 liter voor elke deelnemer sponsort. Ik heb de uitdaging aangenomen en laat me graag overtuigen van de kwaliteit van zijn koivoer. Gekozen is voor zijn supremevoer (dat top of the bill moet zijn en in het nieuwe jaar pas geïntroduceerd wordt op zijn site) in combinatie met zijn grower. Wat mij betreft een geweldige uitdaging waarover ik natuurlijk open en oprecht mijn ervaringen zal delen. Het feit dat Chris dit op eigen initiatief en vol overtuiging aandurft staat me aan en geeft me vertrouwen dat het een succes zal worden. Namens alle deelnemers; bedankt Chris!

de winnaar van de beurs op koishow westland is 

rina doyer zij had ingevult 4821 korrel en zat daar mee het meest in de beurt het juiste antwoord was 5075 korrels 

de 15 kilo nagasaki economy komt naar uw toe 


 


in het seizoen 2013 komen er 4 nieuwe koi voeders bij in onze lijn dat zijn 

Nagasaki all season:  Een nieuw ontwikkelt voer dat al met lage temperatuur gevoerd kan worden en daarmee een uitstekend voorjaars- zomer- en najaarsvoer is. Dit voer kan worden gevoerd vanaf 10°C. Ruwe eiwit 30%, Ruw vet 4%, Ruwe as max. 5,5%, Ruwe vezels max. 3,5%,Vitamine A,B,C,D biotin en anti-oxidanten.
 
15 kilo zak 89.00 euro 16 liter emmer 59.95 euro 6 liter emmer  27.50 euro. prijzen zijn incl btw 

Nagasaki gold: Dit voer is echt voor de liefhebber, het bevordert de groei en kleur op een 100% natuurlijke wijze voornamelijk door de paprika, bloedplasma en hoog percentage vismeel/krillmeel. Dit voer kan worden gevoerd vanaf 15°C. Ruwe eiwit 53%, Ruw vet 10%, Ruwe as max 7,5%, Ruwe vezels max 2%, Vitamine A,B,C,D, biotin en anti-oxidanten.

15 kilo zak 175.00 euro 16 liter emmer 116.00 euro 6 liter emmer 52,50 euro . prijzen zijn incl btw 


Nagasaki junior: Is een uitgebalanceerd voer voor het op laten groeien van kleine koi tijdens de eerste maanden. De korrel is 2 mm groot en daarom uitermate geschikt voor jonge koi. Dit voer kan worden gevoerd vanaf 12°C. Ruwe eiwit 40%, Ruw vet 5%, Ruwe as max 8%, Ruwe vezels max 2,5%, Vitamine A,B,C,D, biotin en anti-oxidanten.

20 kilo zak 138.95 16 liter emmer 62.60 6 liter emmer 27.95 euro . prijzen zijn incl btw